Wednesday, 27 April 2011

Hamster

Hamster: "This lively pet hamster will keep you company throughout the day. Watch him run on his wheel, drink water, and eat the food you feed him by clicking your mouse. Click the center of the wheel to make him get back on it."

Tuesday, 5 April 2011

Ayun Ayunar: I Lovee Smockey Eyes!

Ayun Ayunar: I Lovee Smockey Eyes!: "Smoky eyes have become a classic party eye makeup look. The secret of this trend’s popularity is that smoky eyes can change your face dr..."

Friday, 25 February 2011

Ayun Ayunar: Makeup : Eyeshadow technics

Ayun Ayunar: Makeup : Eyeshadow technics: "Ayun dah lamee download Notes ni semua.. Baru teringat nak share ngan korang..Tapi sorry tak dapat kasi link nye sebab lupe da download dari..."

Tuesday, 22 February 2011

baru blajo wat u-tube

sbnr nyer x sengaja wat video klip ni......
video

LELAKI DI SEBELAH YATI

sebenar nye yati dah 3 tahun bertunang ngan orang sebelah. ni pun asyik postpone sbb ongkos x cukup
teorg keje same2...belah pagi dia noreh..petang teorg p niaga kat pasar lambak.....
ni yati nak kenal kan tunang yati name dia mohd hairun nizam bin masaod....umur sebaya
yati bahagia di samping dia...nanti sebalik tabir perkahwinan kami ..yati update




my pic

my pic...xcantik jangan mare yer....

nie yati nak letak pic yg xseberape ctik....
muke yati bolat...
badan bam-bam coz x jage makan...
pagi sampai nak tdo asyik mamam nasi jer...
huhuhuhuhuhuh.......
klu time kurus, muka yati lonjong...
npak cam kering jer.... 
tgk lah hidung yati...
kembang semacam jer.....
tulah yg paling menyerlah.... 


ayam rempah





nak kene perap dulu

ayam dalam kuali

nasi lemak 1 plus beso

lg ckit nak 10 kelo....

0ps piramid

yg mcm piramid nie..nasi lemak

inilah aku

My photo
sebenar yati ni suke sume bende yang cantik n kaler2.... jiwa yati pun sebenar nyer very2 sensitif tp bertempat lah.....